Головна Новини Світ США Трамп розповів про наслідки для США, якщо він опиниться за ґратами
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів про наслідки для США, якщо він опиниться за ґратами

Говорячи про можливе ув'язнення, Трамп висловився, що він не проти, але є один нюанс.

3 червня 2024, 08:20
Поділіться публікацією:

Колишній глава Білого дому та кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що "не проти" можливого вироку у вигляді позбавлення волі чи домашнього арешту за звинуваченнями у фальсифікації ділової документації, за якими його визнали винним у Нью-Йорку. Як повідомляє портал "Коментарі", свою заяву Дональд Трамп зробив в інтерв'ю "Fox News".

Трамп розповів про наслідки для США, якщо він опиниться за ґратами

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

На запитання журналіста про можливе покарання, яке йому мають присудити у Нью-Йорку, зокрема висновок, Трамп сказав: "Я не проти".

"Я бачив, як один із моїх адвокатів днями по телебаченню сказав: "О ні, ви ж не хочете так вчинити з президентом". Я відповів: "Не треба ні про що просити", — додав колишній президент США.

Екс-президент США вважає, що, якщо його справді ув'язнять, він "не впевнений, що громадськість це витримає".

"Я думаю, що громадськості буде важко це витримати, знаєте, певного моменту настає переломний момент", — сказав Трамп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Республіканська партія номінує Дональда Трампа кандидатом у президенти США незалежно від того, який вирок винесе для нього суддя у кримінальній справі за умовчанням грошей. Таку заяву в ефірі телеканалу CNN зробила співголова Національного комітету Республіканської партії Лара Трамп.

"Ми повинні будувати плани в міру того, як це буде розвиватися, і у нас буде кілька планів на випадок непередбачених обставин. Правда в тому, що насправді не має значення, ми висунемо Дональда Трампа як нашого республіканського кандидата, і це те, що зрештою має значення", — заявила Лара Трамп.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять нові заяви оточення Трампа: чи це справді неприємний сигнал для України. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини