Головна Новини Світ США Трамп в черговий раз зробив заяву про війну в Україні: що заявив про Путіна та Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп в черговий раз зробив заяву про війну в Україні: що заявив про Путіна та Зеленського

Дональд Трамп заявив, що добре знає як Путіна, так і Зеленського

6 серпня 2024, 11:57 comments1199
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп планує зв'язатися з президентом України Володимиром Зеленським та російським диктатором Володимиром Путіним у разі перемоги на виборах, щоб "добитися переговорів про мир". Як повідомляє портал "Коментарі", такі наміри Дональд Трамп підтвердив під час розмови зі стрімером Едіном Россом на майданчику Kick.

Трамп в черговий раз зробив заяву про війну в Україні: що заявив про Путіна та Зеленського

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

"Якщо я переможу на виборах, то насамперед зв'яжуся з Путіним, зв'яжуся з Зеленським — я дуже добре знаю їх обох — і доб'юся того, що вони почнуть переговори про мир", — заявив він під час стримування.

Зазначимо, Дональд Трамп під час розмови з Володимиром Зеленським закликав не вірити "фейковим повідомленням" про його підтримку кремлівського диктатора Володимира Путіна. Крім того, він нібито пообіцяв добиватися справедливого світу, повідомляє американське видання Politico.

Як повідомляє видання, після оголошення про вибір Джей Ді Венса кандидатом у віце-президенти першим іноземним лідером, якому зателефонував Трамп, став президент України Володимир Зеленський.                                            

"Люди, знайомі з подробицями їхньої розмови, стверджують, що все пройшло навіть краще, ніж можна припустити за офіційними теплими відгуками про їхню розмову. За їхніми словами, Трамп називав повідомлення про те, що він допомагатиме Путіну, "фейними новинами", і пообіцяв Зеленському добиватися справедливого миру", — повідомило видання.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Дональд Трамп розповів про нову перемогу Володимира Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини