Головна Новини Світ США Трамп відповів на запрошення Зеленського відвідати Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп відповів на запрошення Зеленського відвідати Україну

Трамп відхилив запрошення Зеленського відвідати Україну, але назвав причину

7 листопада 2023, 07:30 comments4642
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп відмовився приїхати до України після запрошення президента Володимира Зеленського. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Трампа для Newsmax.

Трамп відповів на запрошення Зеленського відвідати Україну

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

"Я з великою повагою ставлюся до президента Зеленського, але вважаю, що зараз було б недоречно їхати в Україну", — висловився Дональд Трамп.

Колишній глава Білого дому додав, що Адміністрація президента США Джо Байдена зараз "веде справу" із Зеленським, і тому він не хотів би створювати "конфлікт інтересів".                                                                                                   

Зазначимо, раніше глава української держави Володимир Зеленський виступив з публічною пропозицією до екс-глави Білого дому Дональда Трампа, який обіцяв у разі обрання президентом США завершити війну між Росією та Україною за 24 години, приїхати в Україну, щоб переконатися в тому, що він від'їжджає. коли вважає, що з Путіним ще можна про щось домовитися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — хто б переміг на виборах президента у ключових штатах США: результати рейтингу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – 45 президент США Дональд Трамп продовжує нагнітати пристрасті навколо війни Росії проти України. За словами Трампа, якби він був президентом, Путін би не вторгся в нашу країну, а тепер російський президент нібито має можливість захопити всю Україну. Про що говорять такі заяви? Яке майбутнє, швидше за все, чекає на Трамп? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини