Головна Новини Світ США Трамп заявив, що готовий закінчити війну в Україні "дуже швидко"
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп заявив, що готовий закінчити війну в Україні "дуже швидко"

Колишній президент США Дональд Трамп розповів, що добре знає Зеленського та Путіна, тому переконає їх закінчити війну в Україні.

16 січня 2024, 12:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лідер республіканців Дональд Трамп, який бере участь у виборах президента США заявив, що "чудово ладнає з Путіним", тому зможе закінчити війну в Україні "дуже швидко". Про це Трамп заявив одразу після оголошення результатів праймеріз у штаті Айова.

Трамп заявив, що готовий закінчити війну в Україні "дуже швидко"

Дональд Трамп розповів, що швидко закінчить війну в Україні. Фото з відкритих джерел

Дональд Трамп здобув очікувану перемогу на першому внутрішньопартійному голосуванні республіканців у штаті Айова з результатом у 51% голосів. З нагоди цього колишній президент США виступив перед своїми прихильниками, де розповів про готовність закінчити війну в Україні.

"Ми хочемо миру через силу. Росія ніколи б не напала на Україну, ніколи б цього не зробила. Ми з Путіним чудово ладнаємо. Ситуація з Україною така жахлива. І ми її вирішимо, дуже швидко вирішимо", — сказав Трамп.

Лідер республіканців розповів, що він добре знає Володимира Путіна та Володимира Зеленського, тому зможе переконати їх "дуже швидко" закінчити війну в Україні.

Нагадаємо, що Дональд Трамп раніше висловлювався про готовність швидко закінчити війну у разі обрання його президентом США. Однак американський політик не розкриває деталей щодо своїх планів, як саме він зупинитись війну. Зеленський відреагував на заяви Трампа щодо швидкого закінчення війни та заявив про необхідність почути деталі. За словами президента України, якщо ідеї Трампа передбачають віддати Росії українські території, то такий план не є "мирним планом".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головна конкурентка Трампа закликала підтримати Україну.

Також "Коментарі" писали, що колишній президент США Дональд Трамп під час передвиборчої кампанії похвалив російського диктатора Володимира Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

17 січня 2024, 01:06

фєдя, так ото ж. Обычно очень красиво обещают, но потом в самый ответственный момент сливаются.

фєдя

16 січня 2024, 13:04

Він виконав Будапештський меморандум? Так закінчить і війну. Гаранти, виконайте меморандум.


Новини