Головна Новини Світ США Трамп здивував своєю появою на публіці вперше після замаху
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп здивував своєю появою на публіці вперше після замаху

Дональд Трамп після замаху з'явився на з'їзді республіканців

16 липня 2024, 08:00
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США Дональд Трамп, на якого нещодавно було скоєно замах, виступив 16 липня на з'їзді Республіканської партії до Мілуокі. Перший вихід політика на громадський захід після інциденту був сприйнятий прихильниками із захопленням та оваціями. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "ABC News".

Трамп здивував своєю появою на публіці вперше після замаху

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

У Дональда Трампа була пов'язка на правому вусі, яке торкнулася куля нападника під час стрілянини 13 липня на мітингу в штаті Пенсільванія.

Прихильники кандидата в президенти від республіканців скандували "Бій! Бій! Бій" ("Fight! Fight! Fight") і зустріли його бурхливими оплесками під час виступу на з'їзді, що відбувся на форумі Fiserv.

Трамп стояв у ложі поряд із членами своєї родини та 39-річним сенатором з Огайо Джей Ді Венс, якого обрав віце-президентом у разі перемоги на майбутніх виборах.

Чотириденний з'їзд республіканців почався через кілька годин після того, як Трамп здобув велику судову перемогу, коли федеральний суддя відхилив одне з його кримінальних переслідувань. Національний з'їзд Республіканської партії США, як планувалося, збере понад 50 тисяч відвідувачів, включаючи очікувані 2400 делегатів від цієї політсили.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дональд Трамп визначився з новим віце-президентом. У разі його перемоги на виборах восени 2024 року, цю посаду може обійняти сенатор від штату Огайо Джей Ді Венс.

Як повідомляє CNN, кандидатуру Венса Трампа активно рекомендував його син, Дональд Трамп-молодший. Вибір був зроблений "в останню хвилину" під час вечері Мар-а-Лаго.

Трамп-молодший зазначив, що Венс "щиро вірить у наміри" Трампа-старшого.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Байден практично не має шансів: The Times пише, що Трамп, швидше за все, переможе на виборах у США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини