Головна Новини Світ США Трамп знову лякає початком Третьої світової війни: що заявив цього разу
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп знову лякає початком Третьої світової війни: що заявив цього разу

Дональд Трамп заявив, що тільки він зможе зупинити початок глобального конфлікту

сьогодні, 13:46
Поділіться публікацією:

Колишній глава Білого дому та кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що його опонентка Камала Гарріс не може "відповісти на найпростіші питання", через що є ризик того, що вона "не здатна нічого зробити для зупинення світового конфлікту". Як повідомляє портал "Коментарі", свою думку республіканець озвучив у себе в соцмережі Truth Social.

Трамп знову лякає початком Третьої світової війни: що заявив цього разу

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

"Як вона може представляти нас у справі щодо зупинки Третьої світової війни? Відповідь проста, вона не може", — написав Дональд Трамп.

Екс-глава Білого дому наголосив, що світ зараз є дуже небезпечним місцем.

"Камала (і Джо!) не в змозі відповісти навіть на найпростіші питання. Це БЕЗУМНО!", — стверджує Дональд Трамп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дональд Трамп заявив, що не візьме участі у наступних виборах президента США, запланованих на 2028 рік, якщо програє на президентських виборах цього року.

Дональд Трамп під час інтерв'ю у програмі Full Measure відповів на запитання, чи знову балотуватиметься він на пост президента США через чотири роки, якщо зазнає поразки на нинішніх виборах від Камали Харріс. 78-річний колишній президент заявив, що не планує участі у нових виборах, адже сподівається здобути перемогу у 2024 році.

"Ні, не хочу. Ні, я не знаю. Я думаю, що так, як буде, так і буде. Я взагалі цього не бачу. Я сподіваюся, що ми досягнемо успіху", — відповів Трамп.

Вибори президента США у 2024 році відбудуться 5 листопада. Головним кандидатом від Республіканської партії став Дональд Трамп, який обрав своїм кандидатом у віце-президенти Джеймса Девіда Венса.

Також видання "Коментарі" повідомляло – нове опитування в США: хтось із кандидатів у президенти пішов у солідний відрив.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини