Головна Новини Світ США Трамп зробив заяву про президентські дебати: чого вимагає експрезидент
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп зробив заяву про президентські дебати: чого вимагає експрезидент

Дональд Трамп вимагає змінити телеканал проведення дебатів на Fox News, який відомий республіканською позицією.

22 липня 2024, 12:15
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Лідер республіканців та кандидат в президенти США Дональд Трамп закликав провести наступні дебати з майбутнім представником від Демократичної партії на каналі Fox News. Цей канал традиційно займає прореспубліканську позицію у США.

Трамп зробив заяву про президентські дебати: чого вимагає експрезидент

Дональд Трамп на дебатах. Фото з відкритих джерел

Дональд Трамп у своїй соцмережі Truth Social зробив заяву про президентські дебати, де вимагає змінити телеканал.

"Мої дебати з ганебним Джо Байденом, найгіршим президентом в історії США, планували транслювати на Fake News ABC (телеканал новин ABC News)… десь у вересні. Тепер, коли Джо вийшов з перегонів, я вважаю, що дебати, кого б не вибрали радикальні ліві демократи, мають проводитися на Fox News, а не на дуже упередженому ABC", — заявив Трамп.

Зазначимо, що перші дебати між Дональдом Трампом та Джо Байденом пройшли на телеканалі CNN 27 червня. Після дебатів аналітики телеканалу виявили 40 неправдивих тверджень від обох кандидатів, при чому 30 з них належали Трампу. Попри це, дебати вважаються невдалими для Джо Байдена, який через місяць після них оголосив про припинення своєї участі у президентських перегонах, а Демократична партія має обрати нового кандидата. 

Наступні дебати між кандидатами в президенти мали відбутись 10 вересня на телеканалі ABC News. Однак через зняття Байдена та заяви Трампа, незрозуміло, який канал буде транслювати дебати і чи відбудуться вони взагалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про сім головних кандидатів Демократичної партії, які можуть замінити Байдена.

Також "Коментарі" писали про те, чи є у віцепрезидентки США та головної кандидатки від демократів Камали Гарріс шанс перемогти Дональда Трампа згідно з опитуваннями серед виборців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини