Головна Новини Світ США У Байдена відреагували на звинувачення Росії щодо причетності України до теракту у Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена відреагували на звинувачення Росії щодо причетності України до теракту у Москві

З'явилась реакція представника Білого дому Джона Кірбі щодо заяв Кремля, де звинувачують Україну у теракті на території Росії.

26 березня 2024, 08:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник Білого дому Джон Кірбі категорично заперечує заяви Росії щодо нібито причетності України до теракту в "Крокус сіті хол". Представник США наголошує, що за терористичним актом стоїть ІДІЛ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Укрінформ".

У Байдена відреагували на звинувачення Росії щодо причетності України до теракту у Москві

Джон Кірбі. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу радник Білого дому Джон Кірбі остаточно пояснив щодо інформації з Кремля, який звинувачує Україну до теракту у Москві.

"Не було жодного зв’язку з Україною. Це була атака, проведена оперативниками ІДІЛ-Х, крапка", — говорить Кірбі.

Джон Кірбі вказує, що у Байдена не здивовані реакцією Кремля та спробами звинуватити Україну у теракті на території Росії. За словами американського представника, Москва намагається таким чином знайти спроби виправдати російську агресію.

"Це лише ще один прояв кремлівської пропаганди. Це все, що вони можуть зробити у спробі пов’язати з тим, що вони чинять в Україні, у спробі знайти хоч якесь виправдання своєму безперервному насильству та грабіжництву", — додав Кірбі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що радник ОП Михайло Подоляк вважає, що Росію очікують неконтрольовані процеси з терактами та локальними війнами, які призведуть до розпаду Російської Федерації. На його думку, це станеться за умови, якщо Україна почне перемагати на полі бою.

Також "Коментарі" писали, що аналітики пояснили, чому ІДІЛ вчинив теракт саме у Росії та як до цього причетний Володимир Путін. За їх словами, це сталось через слабкість Росії, особисті рахунки та історичний зв'язок між мусульманами та РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини