Головна Новини Світ США У Білому домі прокоментували атаку дронів на Москву
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі прокоментували атаку дронів на Москву

Америка продовжує збирати інформацію про атаку дронів на Москву

30 травня 2023, 22:03
Поділіться публікацією:

У США продовжують збирати інформацію щодо атаки дронів на Москву та область 30 травня. У Вашингтоні такі дії не підтримують. Таку заяву зробив представник Ради національної безпеки при Білому домі, повідомляє  CNN.

У Білому домі прокоментували атаку дронів на Москву

У США відреагували на атаку дронів на Москву (фото з відкритих джерел)

"Ми бачили новини і все ще збираємо інформацію про те, що сталося. Загалом ми не підтримуємо атаки всередині Росії", — сказав він.

 Окрім цього, він розкритикував РФ за чергову спробу ударів по Україні 30 травня, вночі.

"Ми були зосереджені на наданні Україні обладнання та навчання, необхідних для того, щоб деокупувати суверенну територію, і це саме те, що ми зробили. Сьогодні Росія завдала 17-го удару по Києву цього місяця, багато з яких зруйнували цивільні райони", — заявив він.

За його словами, Росія почала цю війну і може припинити її будь-якого дня, вивівши свої війська з України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що попри атаку дронів Путін похвалив ППО. Російський президент особисто прокоментував атаку дронів на Москву, що відбулася 30 травня. Попри все він похвалив роботу російської системи ППО. За словами Путіна, російська армія вже стикалась з такими атаками під час війни у Сирії. При цьому російський президент заявляє, що владі у Москві варто ущільнити ППО для того, щоб запобігти подальшим атакам.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у росіян сталася паніка через атаку дронів на Москву. Багато  хто почав згадувати   "діряве російське ППО",  інші  звертались  до керівника російського оборонного міністерства   Сергія Шойгу із запитанням, куди ж поділась  ППО і чому вона не спрацювала  так, як потрібно. Деякі  росіяни почали панікувати і  стверджувати, що швидко Москва буде  найнебезпечнішим містом  в  Російській Федерації.  З’явились  навіть  прогнози, що на будівлі російської столиці скоро, може, й ракети полетять. Але  найбільше  знервованих росіян реагували на атаку дронами, потроївши власну агресію.  Деякі  з них  почали закликати російських загарбників "відповісти" на  ранкову атаку потужнішою зброєю і знищити українців. Були заклики  знищити Київ вщент.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини