Головна Новини Світ США У Білому домі знають, але мовчать: із чим пов'язане падіння «шахеда» у Латвії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі знають, але мовчать: із чим пов'язане падіння «шахеда» у Латвії

Росія тестує систему ППО Латвії і це чудово знають у Білому домі

10 вересня 2024, 15:12
Поділіться публікацією:

Безпілотник, що впав у Латвії, був російським дроном типу Shahed з вибухівкою, про це заявив командувач збройних сил країни. Керівництво збройних сил наголосило, що появу дрона не можна розглядати як відкриту військову ескалацію проти Латвії, оскільки його метою була не ця країна.

У Білому домі знають, але мовчать: із чим пов'язане падіння «шахеда» у Латвії

Російський шахед

"Мені навіть цікаво, до якого моменту ці налякані представники НАТО переконуватимуть один одного "не дивитись вгору". І що зараз відчувають ті, хто переконував нас у силі та могутності Альянсу... Якби ми у лютому 2022 року не взяли до рук зброю, а переконували один одного, що це якась помилка, то України вже не було б. Кремль зробив дуже велику помилку, коли вирішив розпочати війну саме з України", — зазначив військовий Кирило Сазонов.

Також він звернув увагу на реакцію Білого дому, який заявив, що вже знає про падіння російського "Шахеда" з вибухівкою на території Латвії.

"Мовляв, таке буває. Я сиджу і намагаюсь зрозуміти, а що буває? Що дрон летить неточно? Буває. Недолітає? Буває. Але куди й наскільки неточно він летів над Латвією? Україна взагалі з іншого боку! Так що... так справді буває. Коли тестують протиповітряну оборону противника перед серйозним ударом… Це для довідки тим, хто не знав, але цікавився. У Білому домі, я певен, знають", — заявив Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що останнім часом російські ракети та дрони все частіше порушують повітряний простір країн НАТО. При цьому в Офісі президента вважають, що РФ просто відчуває межу терпіння країн НАТО і перевіряє, чи здатний "всемогутній" Альянс на те, щоб почати захищати свою територію.

Водночас є думка, що РФ готує удар по країні НАТО до виборів у США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини