Головна Новини Світ США "У них є сюрпризи для росіян". США впевнені, що Україна зможе перемогти РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"У них є сюрпризи для росіян". США впевнені, що Україна зможе перемогти РФ

У США переконані, що Україна спроможна перемогти Росію

6 березня 2024, 00:34
Поділіться публікацією:

США впевнені, що у Збройних сил України є план перемоги над російською армією.

"У них є сюрпризи для росіян". США впевнені, що Україна зможе перемогти РФ

США вірить у перемогу України. Фото з відкритих джерел

За словами речника Державного департаменту США Меттью Міллера, в України є кілька сюрпризів, які допоможуть її армії отримати на полі бою перемогу над російськими загарбниками.

"Ми вважаємо, що в України є план, який вони можуть реалізувати, щоб домогтися перемоги на полі бою. Ми віримо, що у них є в запасі кілька сюрпризів", – сказав Меттью Міллер.

При цьому речник Держдепу США нагадав про успіхи Сил оборони України в Чорному морі, де їм вдалося затопити російські кораблі.

Як відомо, у ніч із 4 на 5 березня 2024 року спецпідрозділ ГУР МО України "Group 13" атакував патрульний корабель Чорноморського флоту РФ "Сергій Котов". Корабель отримав одразу три пошкодження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Чехія законтрактувала для ЗСУ першу партію снарядів, які вже за кілька тижнів можуть доставити в Україну, повідомив гендиректор з питань оборонної політики Ян Іреш. Він не розкрив інформацію про те, які саме європейські країни є учасниками відповідної ініціативи Чехії. Ян Іреш також не розповів, в якій країні будуть закуплені боєприпаси.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що без американської допомоги Росія отримає стратегічну перевагу над Україною, що може закінчитися трагедією, заявив колишній головнокомандувач Збройних сил США Марк Міллі. Він закликав членів Республіканської партії розблокувати допомогу Україні. Інакше, за його словами, світовий порядок, заснований на принципах демократії, може отримати "смертельний удар". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини