Головна Новини Світ Великобританія Стрілянина в Лондоні: трьох поранено
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина в Лондоні: трьох поранено

У Лондоні поранили з вогнепальної зброї трьох людей

15 грудня 2020, 12:13
Поділіться публікацією:

Невідомий відкрив стрілянину і поранив трьох людей на вулиці Міддлтон-роуд в Хакні, Лондон. Один з постраждалих у важкому стані, двоє інших перебувають в одній з лікарень Великобританії. Про це пише Sky News.

Стрілянина в Лондоні: трьох поранено

Британська поліція була викликана на місце події близько 21:45 за місцевим часом в понеділок. Місце злочину оточене. Ніяких арештів не проводилося, і за фактом інциденту розпочато розслідування. Поліція Англії шукає свідків і просить звертайтеся в довідкову службу. Подробиці інциденту в Лондоні поки не повідомляються.

Нагадаємо, учень приватної школи Англії, який змінив стать, задушив свою матір і наніс їй 118 ножових поранень, перш ніж зробити лякаючий дзвінок в службу 999, щоб сказати поліції: "Принесіть сумку для трупів". Поліцейський, який заарештував Томпсона в будинку в Хемблдоне, графство Хемпшир, сказав, що підліток був "надзвичайно спокійним і стриманим" і "здавалося, що його більше турбує його кішка".

Вчора стало відомо, що міністр охорони здоров'я Великобританії Метт Хенкок заявив, що у Великобританії було виявлено "новий варіант" коронавірусу, який, як вважається, швидко поширюється на Південному Сході UK. Вважається, що новий вірус в Британії аналогічний тому, який був виявлений в інших країнах за останні кілька місяців.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що 13-річна школярка була арештована в місті Безьє, Франція, з кухонним ножем після погроз поранити свого вчителя. Викладач викликала поліцію, яка виявила під час обшуку кухонний ніж в сумці учениці. Дитина виключена зі школи, без можливості закінчити навчання до кінця семестру.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини