Головна Новини Світ США У США чоловіка застрелив коханець дружини, який таємно жив з ними в одному будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

У США чоловіка застрелив коханець дружини, який таємно жив з ними в одному будинку

Жінка повідомила своєму чоловікові, що в їхньому будинку злодій

20 серпня 2021, 15:48
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки в результаті перестрілки загинув чоловік. Про це повідомляє видання News WKRG.

У США чоловіка застрелив коханець дружини, який таємно жив з ними в одному будинку

У США чоловік таємно жив в одному будинку з коханкою і її чоловіком. Фото: Shutterstock.

Інцидент стався в американському штаті Алабама. Повідомляється, що жінка, на ім'я Трейсі Рівз повідомила своєму чоловікові Френку про те, що в їх будинок пробрався зловмисник. Це призвело до перестрілки в результаті якої двоє чоловіків виявилися пораненими.

Як стало відомо, Майкл Амакер, якого жінка представила як злодія, виявився її коханцем і жив в їх будинку таємно від чоловіка. Правоохоронці розповіли, що жінка годувала "злодія", а в кімнаті були виявлені пляшки з сечею, що вказує на те, що він проживав там протягом декількох днів.

Рівз отримав вогнепальне поранення в область грудей, а Амакер був поранений в ногу. Через кілька днів від отриманих травм чоловік жінки помер в стінах медичного закладу.

Правоохоронці не виключають того, що Трейсі могла найняти Майкла, для того, щоб той убив її чоловіка, оскільки підозрюваний раніше вже притягувався до відповідальності.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському місті Франкфорт працівник заводу розстріляв своїх колег з вогнепальної зброї. Повідомляється, що інцидент стався на автостоянці поруч з підприємством. В результаті інциденту загинули дві жінки. Після скоєння злочину чоловік спробував сховатися на своєму автомобілі. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в США амеба виїла мозок маленької дитини. Повідомляється, що під час купання в озері хлопчикові в ніс потрапила амеба Ніглерія Фоулера. Незабаром вона перемістилася в мозок і почала буквально виїдати головний орган людського тіла. Медики протягом кількох днів боролися за життя дитини. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини