Головна Новини Світ США У США десятки автомобілів зіткнулися на автомагістралі через потужну пилову бурю: є загиблі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США десятки автомобілів зіткнулися на автомагістралі через потужну пилову бурю: є загиблі (ФОТО)

Учасниками ДТП стали водії двох десятків транспортних засобів

26 липня 2021, 11:36
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки (США) виникла потужна пилова буря. Про це повідомляється на офіційній сторінці поліції штату Юта в соціальній мережі Twitter.

У США десятки автомобілів зіткнулися на автомагістралі через потужну пилову бурю: є загиблі (ФОТО)

Масштабна ДТП в США через пилову бурю. Фото: twitter.com/UTHighwayPatrol

Як стало відомо, в цьому штаті піднялася сильна пилова буря. Хмари пилу погіршили видимість на дорогах, що призвело до серії ДТП.

Масштабна ДТП сталася поблизу міста Кеноша, що знаходиться в окрузі Міллард. Повідомляється, що учасниками події стали водії двох десятків транспортних засобів.

В результаті інциденту загинуло семеро людей, ще кілька отримали травми. На місце пригоди прибули медики, які госпіталізували постраждалих. Деякі з них знаходяться в критичному стані.

На автомагістралі було призупинено рух у південному напрямку. Дорожній патруль штату Юта попросив допомоги у колег з інших міст.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що одну з провінцій Китаю накрила потужна піщана буря. Повідомляється, що хмари пилу, які накрили стародавнє місто Дуньхуан, перевищували стометрову висоту.

В результаті негоди сильно погіршилася видимість і правоохоронцям довелося змушувати водіїв з'їжджати зі швидкісних автомагістралей у зони обслуговування. Ця пригода викликала хаос у всьому місті. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що сильні зливи обрушилися на чорноморське узбережжя Туреччини. Повідомляється, що через проливні дощі в місті Архаві та кількох населених пунктах поблизу виникли потужні повені. Влада проводить евакуацію місцевих жителів із небезпечного регіону. Подробиці — в нашій публікації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини