Головна Новини Світ США У США дитина прикинулася мертвою для того, щоб вижити
commentss НОВИНИ Всі новини

У США дитина прикинулася мертвою для того, щоб вижити

Поліціянти розповіли, що вбивця був психічно нестабільним

10 вересня 2021, 18:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки дитина прикидалася мертвою, щоб вижити. Про це повідомляє видання ABC News.

У США дитина прикинулася мертвою для того, щоб вижити

Масове вбивство в США. Фото: Depositphotos

Як стало відомо, інцидент стався в американському штаті Флорида. Повідомляється, що 11-річна дівчинка, розповіла правоохоронцям про те, що їй довелося прикинутися мертвою для того, щоб вижити під час того, як зловмисник вдерся в будинок до її сім'ї. У злочині підозрюється колишній морський піхотинець.

Правопорушник вбив батька дівчинки, мати, їх подругу і молодшого брата, якому було всього три місяці. Наостанок чоловік застрелив сусідського собаку. Дівчинка також постраждала від рук злочинця. У неї вистрілили кілька разів. Згідно з даними слідства, чоловік не був ніяк пов'язаний із загиблими.

Правоохоронці розповіли, що підозрюваний був психічно нестабільним.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Великобританії озброєний чоловік увірвався в магазин. Зловмисник напав з ножем на кількох людей. В результаті події постраждав, як мінімум одна людина. Його доставили в медичний заклад. На місце подій прибули правоохоронці, які оточили супермаркет. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Каїрі відбулося обвалення житлового багатоквартирного будинку. У момент події в будівлі знаходилося кілька людей. Повідомляється, що всі вони були співробітниками адвокатської фірми, яка розташовувалася на першому поверсі. Прибулі на місце інциденту рятувальники витягли двох постраждалих з-під завалу. Незабаром від отриманих травм вони померли. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини