Головна Новини Світ США У США людські трупи будуть використовувати як добриво
commentss НОВИНИ Всі новини

У США людські трупи будуть використовувати як добриво

Кілька компаній вже отримали перші тіла для компостування

20 січня 2021, 13:54 comments1102
Поділіться публікацією:

Вперше у світі в Вашингтоні офіційно було дозволено компостувати людські трупи. Простіше кажучи, робити добрива з людей після їх смерті для поліпшення екологічної ситуації у світі. Про це повідомляє NYPost.

У США людські трупи будуть використовувати як добриво

У США будуть компостувати людські тіла - фото: з відкритих джерел

За інформацією джерела, кілька підприємств у Вашингтоні вже отримали перші тіла для подальшого компостування. Одним з них стала компанія Herland Forest, що є кладовищем природних поховань. Старший керівник підприємства Уолт Патрік зазначив, що перш ніж процес компостування буде завершено, потрібно буде чекати кілька тижнів. Він пов'язав це з природним скороченням органічних речовин.

Крім того, Уолт Патрік розповів, як буде проходити цей процес. Так, спочатку тіло померлого буде поміщено в спеціальну закриту посудину, разом з 200 галонами (більш ніж 750 літрів) дерев"яних трісок. Крім того, в суміш додаватимуть найпростіші гриби та бактерії, щоб прискорити процес. Далі буде додаватися кисень, щоб підтримувати температуру між 145 і 155 градусами.

У підсумку вийде 4 бочки чистого добрива. Що примітно, сім'я померлого на свій розсуд буде розпоряджатися вмістом цих бочок. За бажанням вони зможуть залишити їх собі, а можуть пожертвувати їх компанії Херланд Форест, щоб допомогти виростити нові дерева на кладовищі. На сьогодні підприємство Recompose в Сіетлі, отримавши вісім тіл, також запустило процес.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в Колумбії знищать бегемотів Ескобара, тому що представляють загрозу екології та місцеву фауну, а також про те, що президент Джо Байден планує змінити закон про аборти в США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини