Головна Новини Світ США У США на автовокзалі стрілянина: багато поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

У США на автовокзалі стрілянина: багато поранених

Поліція затримала одного підозрюваного, але на місці інциденту виявлено дві одиниці зброї

18 лютого 2021, 01:47
Поділіться публікацією:

Сьогодні в США в результаті стрілянини семеро людей отримали вогнепальні поранення біля вокзалу SEPTA в Філадельфії (штат Пенсільванія).

У США на автовокзалі стрілянина: багато поранених

Автовокзал - з відкритих джерел

Про це з посиланням на поліцію повідомляє ABC News.

За даними поліції, одна людина знаходиться в критичному стані, життя інших нічого не загрожує. Зокрема, 17-річна дівчина отримала вогнепальне поранення в руку, а 71-річний чоловік поранений в живіт і обидві ноги.

"Це було дуже нахабний злочин", — заявив комісар поліції Філадельфії Даніель Аутло.

Він додав, що того, хто стріляв вдалося швидко затримати, оскільки в той момент біля автовокзалу було кілька поліцейських, які перебували там по іншому завданням.

Як розповіли в поліції, стрільців було кілька, але особистість їх на цей момент не встановлена. Поліція також заявила, що зараз працює зі свідками та переглядає записи з камер спостереження.

Нагадаємо, невідомий відкрив стрілянину і поранив трьох людей на вулиці Міддлтон-роуд в Хакні, Лондон. Один з постраждалих у важкому стані, двоє інших перебувають в одній з лікарень Великобританії. Британська поліція була викликана на місце події близько 21:45 за місцевим часом в понеділок. Місце злочину оточене. Ніяких арештів не проводилося, і за фактом інциденту розпочато розслідування. Поліція Англії шукає свідків і просить звертатися до довідкової служби. Подробиці інциденту в Лондоні поки не повідомляються.

Раніше учень приватної школи Англії, який змінив стать, задушив свою матір і наніс їй 118 ножових поранень, перш ніж зробити лякаючий дзвінок в службу 999, щоб сказати поліції: "Принесіть сумку для трупів". Поліцейський, який заарештував Томпсона в будинку в Хемблдоне, графство Хемпшир, сказав, що підліток був "надзвичайно спокійним і стриманим" і "здавалося, що хлопця більше турбує його кішка".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини