Головна Новини Світ США У США на вечірці невідомі розстріляли людей: є загиблі та поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

У США на вечірці невідомі розстріляли людей: є загиблі та поранені

У місті Бейтаун (США) 13 громадян отримали поранення внаслідок стрілянини

13 грудня 2021, 13:12
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах відбулася стрілянина під час вечірки. Про це пише видання Associated Press.

У США на вечірці невідомі розстріляли людей: є загиблі та поранені

Стрілянина. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, пригода сталася вчора, 12 грудня, в американському місті Бейтаун, що у штаті Техас (США). Повідомляється, що під час вечірки, коли люди запускали повітряні кулі, під'їхав автомобіль і з нього вийшли невідомі, які розпочали стрілянину з вогнепальної зброї. Після цього розпочалася паніка.

Внаслідок інциденту загинула одна людина і ще щонайменше 13 громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості. За інформацією видання, серед поранених є один неповнолітній.

Постраждалих було доставлено до медичних закладів. Декого перевозили за допомогою авіації.

Співробітники правоохоронних органів, які прибули на місце подій, розпочали розслідування за цим фактом. Зазначається, що більшість потерпілих могли стати випадковими жертвами.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що біля берегів Швеції зіткнулися два вантажні кораблі. Після цього один корабель перекинувся і кілька членів екіпажу опинилися за бортом. На цей момент вони вважаються зниклими безвісти. Розпочато пошуково-рятувальну операцію. Причини аварії встановлюються.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Франція страждає від масштабних повеней. В Атлантичних Піренеях за одну ніч випала двотижнева норма опадів. Через негоду почали утворюватися повені. У річках підіймається рівень води. Стихія заблокувала деякі автодороги та ділянки залізниці. Вулиці населених пунктів перетворюються на річки.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини