Головна Новини Світ США У США натякнули, що Україна може залишитись без допомоги: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У США натякнули, що Україна може залишитись без допомоги: подробиці

У США заявили, що Конгресу буде важко вжити нових заходів щодо допомоги Україні до кінця року

27 листопада 2023, 07:04
Поділіться публікацією:

США до кінця 2023 року буде важко вжити нових заходів щодо надання допомоги Україні та Ізраїлю, тоді як у Конгресі зберігаються розбіжності та не вщухають суперечки щодо запропонованих змін по охороні південного кордону. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив голова комітету з розвідки Палати представників США Майк Тернер, пише "Bloomberg".

У США натякнули, що Україна може залишитись без допомоги: подробиці

Підтримка України. Фото: з відкритих джерел

"Конгрес вимагає зміни законів для того, щоб кордон повернувся в колишній стан", — зазначив американський чиновник.

За його словами, це може включати обмеження на в'їзд осіб, які шукають притулку, через мексиканський кордон та інші положення щодо його охорони.

Представники Республіканської партії в Конгресі США прагнуть ув'язати схвалення іноземної військової допомоги з посиленням прикордонної політики після того, як президент Джо Байден підписав тимчасовий законопроект, який продовжує фінансування уряду США до початку наступного року.

"Я думаю, що буде дуже важко досягти цього до кінця року, і зараз перешкодою є політика Білого дому щодо південного кордону", — спрогнозував Тернер.

Цього тижня Конгрес повертається до роботи, на порядку денному – ухвалення законів щодо Ізраїлю та України. Подальші ускладнення ставлять під питання, чи Вашингтон продовжуватиме надавати своїм союзникам ресурси та озброєння.

Читайте також на порталі "Коментарі" – скільки американців вважає, що США витрачають надто багато на Україну: результати опитування.

Також на порталі "Коментарі" повідомлялося – про що говорять процеси всередині США: що потрібно робити Україні для продовження підтримки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини