Головна Новини Світ США У США назвали кандидата в президенти правління якого буде подібне до режиму Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У США назвали кандидата в президенти правління якого буде подібне до режиму Путіна

Колишній президент США Дональд Трамп після перемоги на виборах буде керувати країною, як президент Росії Володимир Путін.

13 листопада 2023, 12:12
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Конгресмен Джеймі Раскін заявив, що другий термін Дональда Трампа на посаді президента США буде подібним до режиму Путіна в Росії та інших авторитарних лідерів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Hill.

У США назвали кандидата в президенти правління якого буде подібне до режиму Путіна

Дональд Трамп та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Під час ефіру MSNBC Джеймі Раскін розповів, що для Дональда Трампа роль уряду полягає у просуванні своїх політичних ідей та знищувати політичних ворогів. Таким чином Раскін описав, який вигляд мало б повернення Трампа на пост президента США.

"Це було б дуже схоже на Володимира Путіна в Росії — неліберальна демократія, що означає демократію без прав або свобод, або поваги до належного процесу, системи, верховенства права", — розповів Раскін.

На початку листопада Дональд Трамп в одному  з інтерв'ю розповів, що після перемоги на виборах президента США у 2024 році він спробує використати державні органи, зокрема ФБР для покарання своїх політичних опонентів.

Конгресмен Джеймі Раскін є членом спеціального комітету Палати представників, який займався справою нападу на Капітолій у 2021 році. Тоді прихильники Трампа атакували державну установу та тимчасово захопили її. Саме через підбурювання у штурмі Капітолія Дональд Трамп може отримати заборону на участь у виборах президента США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп розповів, як саме завершить війну в Україні, коли виграє президентські вибори в США.

Також "Коментарі" писали про кандидата в президенти США Дональда Трампа, який потрапив у конфуз під час свого виступу через заяви про Угорщину, Україну та Росію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 листопада 2023, 12:33

Як в Україні створена юдеями корумпована неліберальна демократія. Без прав та свобод різного розвитку різних умов.


Новини