Головна Новини Світ США У США переповнений людьми мікроавтобус розбився на трасі: багато поранених і загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

У США переповнений людьми мікроавтобус розбився на трасі: багато поранених і загиблих

Автобус врізався в опорну стійку і перекинувся

5 серпня 2021, 11:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У США в аварію потрапив мікроавтобус. Про це повідомляє видання Brownsville Herald.

У США переповнений людьми мікроавтобус розбився на трасі: багато поранених і загиблих

ДТП з мікроавтобусом у США. Фото: Delcia Lopez | [email protected]

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 4 серпня, в штаті Техас, що в Сполучених Штатах Америки. Як повідомили в поліції, у транспортному засобі перебувало близько 30 осіб. З них 27 чоловіків і троє жінок.

За словами шерифа округу Брукс Бенні Мартінеса, автобус був перевантажений, тому при спробі з'їхати з шосе водій не впорався з керуванням, врізався в опорну стійку, а потім перекинувся.

В результаті події загинуло як мінімум 10 осіб і ще 12 отримали травми різного ступеня тяжкості (їх стан варіюється від критичного до серйозного). Серед загиблих були одна жінка і дев'ять чоловіків — троє з Мексики, один із Гватемали, інші — з Гондурасу. На місце події прибули медики і співробітники правоохоронних органів. Потерпілі були доставлені до медичного закладу.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в районі чеського міста Домажлице зіткнулися два пасажирські потяги. В результаті події близько півсотні людей отримали поранення, також є загиблі. На місце інциденту прибув міністр транспорту Чехії, який розповів, що стало причиною катастрофи. Детальніше читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Індії зазнав аварії військовий вертоліт. Він впав в озеро, пролітаючи над дамбою в індійському штаті Пунджаб, що знаходиться на кордоні з Пакистаном. Повідомляється, що на борту літального апарату перебували двоє людей. Зараз встановлюються всі обставини події. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини