Головна Новини Світ США В США під час аварії вертольота загинули люди
commentss НОВИНИ Всі новини

В США під час аварії вертольота загинули люди

В результаті авіакатастрофи загинуло четверо людей

2 серпня 2021, 12:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В США під час аварії вертольота загинули люди

Падіння вертольота в США. Фото: iStock

У Сполучених Штатах Америки (США) зазнав аварії приватний вертоліт. Про це повідомляє видання ABC, посилаючись на Департамент шерифа округу Колуз.

В заяві департаменту повідомляється, що, за попередніми даними, на борту повітряного судна перебувало чотири людини.

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 1 серпня, в американському штаті Каліфорнія на північ від міста Сакраменто. В результаті авіакатастрофи загинуло чотверо людей.

Точні причини падіння літального апарату встановлять Федеральне управління цивільної авіації США та Національна рада з безпеки на транспорті.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Іраку недалеко від населеного пункту Амерлі розбився вертоліт МІ-17 ВПС Іраку з військовими на борту.

Повідомляється, що на місці авіакатастрофи були знайдені бездиханні тіла чотирьох людей. Серед загиблих виявилися майор і полковник іракської армії. Зараз встановлюється точна причина катастрофи. Літальний апарат розбився під час виконання військової операції.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в американському штаті Каліфорнія зазнав аварії приватний літак. Повідомляється, що він впав поблизу аеропорту Тракі-Тахо під час того, як заходив на посадку.

У лісосмузі, де впав літальний апарат, виникла сильна пожежа. За словами представників правоохоронних органів міста Тракі, в результаті події ані конструкції, ані люди, які знаходилися на землі, не постраждали. Наразі встановлюються всі обставини інциденту. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

2 серпня 2021, 11:29

Ты гля, и у них вертолеты тяжелее воздуха! Потому и падают((


Новини