Головна Новини Світ США У США підтвердили ефективність ще однієї вакцини проти Covid-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У США підтвердили ефективність ще однієї вакцини проти Covid-19

Препарат дієвий у 94 випадках зі ста

15 грудня 2020, 19:22
Поділіться публікацією:

У США  Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) США визнала ефективність вакцини проти COVID-19 від фармацевтичного виробника Moderna.

У США підтвердили ефективність ще однієї вакцини проти Covid-19

Препарат дієвий у 94 випадках зі ста та майже не викликає негативних побічних наслідків. 

У разі проходження процедури реєстрації препарат від Moderna буде другою вакциною проти вірусу, який викликав пандемію у світі, використання якої дозволили у Сполучених Штатах Америки.

За ствердженням виробників, даний препарат можна зберігати та перевозити при стандартних температурах в районі мінус 20 градусів Цельсія. 

Тим часом "Коментарі" повідомляли про те, що європейське агентство з лікарських засобів збирається схвалити вакцину від коронавірусу компанії Pfizer вже на наступному тижні. Таку інформацію публікує видання "Bild" посилаючись на джерела в Єврокомісії та уряді Німеччини. Очікується, що рішення щодо препарату озвучать до настання католицького Різдва — 23 грудня. Вже з 26 грудня намічений старт масової прищепної кампанії на території Німеччини. Також наголошується, що німецький міністр охорони здоров'я Йенс Спан частково підтвердив цю інформацію. Водночас він не зміг назвати точну дату старту вакцинації, але припустив, що вона почнеться протягом чотирьох днів після схвалення препарату.

Крім того, порталу стало відомо про те, що сьогодні в Америці почалася масова вакцинація, вакцину схвалили компаній BioNTech і Pfizer. У США на сьогодні зафіксовано 16 737 267 випадків зараження, з них 306 459 смертей. На початку грудня Британія найперше всіх країн схвалила вакцину Pfizer, заявив, що з 8 грудня лікарі країни почали вакцинацію населення. Крім того, як пише видання Global News, в Канаді сьогодні теж стартувала вакцинація населення від коронавірусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

16 грудня 2020, 03:14

СEKС Знaкoмcтвa! Oдинокие и Зaмужниe очень хoтят ceкca, все бeсплатнo и анoнимнo. Здеcь дaют в пoпу и бeрут в рoт, мoжешь убедитьcя cам------ http://bit.do/mesexo


Новини