Головна Новини Світ США У США поліцейський врятував життя людині пачкою чіпсів
commentss НОВИНИ Всі новини

У США поліцейський врятував життя людині пачкою чіпсів

Завдяки діям правоохоронця, потерпілому вдалося врятувати життя

19 липня 2021, 19:26
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки поліційний врятував пораненого громадянина. Про це повідомляє ТСН.

У США поліцейський врятував життя людині пачкою чіпсів

Врятував життя людині пачкою чіпсів. Фото з відкритих джерел

Інцидент стався в місті Нью-Йорк в районі Гарлем.

Як стало відомо, місцевий житель отримав ножове поранення і стікав кров'ю. Прибулий на місце інциденту співробітник правоохоронних органів негайно надав допомогу пораненому.

Поліціянт попросив у перехожих, які стали свідками події, пачку чипсів, а потім витягнув все її вміст. Далі він прикріпив упаковку на скотч і закрив рану, тим самим зупинивши кровотечу.

На місце події прибули медики, які госпіталізували пораненого.

Лікарі розповіли, що завдяки діям правоохоронця, потерпілому вдалося врятувати життя, оскільки він міг померти від втрати крові.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському місті Чикаго зловмисники розстріляли реп виконавця. 31-річний чоловік був розстріляний прямо на вході до в'язниці. Повідомляється, що в нього вистрілили 64-рази. Також постраждали кілька людей, які перебували поруч з музикантом в цей момент. Детальніше про це читайте у нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в США, в місті Форт-Уерт на автомийці стався конфлікт, який переріс у перестрілку. Стало відомо, що спочатку двоє чоловіків почали сварку, а незабаром один з них сходив за зброєю і повернувшись, відкрив вогонь в бік свого супротивника. Група людей, яка знаходилася неподалік, відкрила по нападнику вогонь у відповідь. В результаті події постраждали кілька людей, серед яких і одна неповнолітня. Детальніше про це читайте у нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tsn.ua/ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини