Головна Новини Світ США У США прямо на вході до в'язниці розстріляли репера: отримав 64 кульових поранення
commentss НОВИНИ Всі новини

У США прямо на вході до в'язниці розстріляли репера: отримав 64 кульових поранення

У чоловіка випустили шістдесят чотири кулі

13 липня 2021, 14:16 comments1070
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки музиканта розстріляли на виході з в'язниці. Про це повідомляє The New York Post.

У США прямо на вході до в'язниці розстріляли репера: отримав 64 кульових поранення

У США розстріляли репера. Фото: The New York Post

Як стало відомо, інцидент стався в американському місті Чикаго. 31-річний реп-виконавець Лондре Сильвестра зрешетили кулями просто на виході з в'язниці.

Виконавцю встановили браслет на ногу для стеження, а потім випустили під заставу, однак на вулиці його чекала засідка. Зловмисники вийшли з декількох припаркованих автомобілів і відкрили вогонь по Лондре У тіло репера потрапило 64 кулі. Усі попадання в основному припали на голову і груди. Нападникам вдалося втекти з місця подій.

На місце події прибули медики, які госпіталізували потерпілого. Його смерть констатували в лікарні.

Також було поранено  ще кілька людей, які перебували поруч з Лондре:  60-річна жінка, яка зробила за нього заставу та співробітниця в'язниці.

Лондре Сильвестр відомий під творчим псевдонімом — KTS Dre відбував тюремне покарання за порушення правил дострокового звільнення, після того, як його звинуватили в зберіганні зброї у 2020 році.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в столиці Нідерландів розстріляли кримінального журналіста. У чоловіка вистрілили не менше п'яти разів. Після скоєння злочину зловмиснику вдалося втекти з місця події. Правоохоронці встановлюють особу нападника. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в американському місті Ель-Пасо, що в штаті Техас сталася стрілянина в популярному місці для відпочинку. В результаті інциденту загинув 21-річний хлопець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини