Головна Новини Світ США У США помер відомий комік та зірка TikTok (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США помер відомий комік та зірка TikTok (ФОТО)

Без батька залишилася його дворічна дочка

29 жовтня 2021, 13:56
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки помер популярний комік та тиктокер. Про це повідомляє видання ТСН.

У США помер відомий комік та зірка TikTok (ФОТО)

Х'юї Хаха. Фото: Instagram/Huey Haha

Інформація про смерть коміка в'єтнамського походження Х'юї Хаха із міста Стоктон, що в американському штаті Каліфорнія з'явилася у соціальних мережах 27 жовтня.

Як пише видання, посилаючись на пост у соцмережах, чоловік помер ще 25 жовтня. Зазначається, що після смерті коміка його обліковий запис у сервісі TikTok було видалено. На обліковому записі молодої зірки налічувалося близько чотирьох з половиною мільйонів передплатників.

Наразі причина смерті 22-річного американця залишається невідомою.

Молода людина почала набирати популярності приблизно два роки тому. Він став відомим після публікації коротких комедійних фрагментів у Мережі.

Для довідки: окрім сторінки в TikTok Х'юї мав YouTube-канал (450 тисяч передплатників) та Instagram (близько 200 тисяч передплатників).

Без батька залишилася його дворічна дочка. На цей момент користувачі вже встигли зібрати понад 30 тисяч доларів у вигляді пожертв для покриття витрат на похорон та підтримку його дитини.

Нагадаємо, рані "Коментарі" інформували про те, що в одному з барів Мексики сталася стрілянина, в якій загинула відома американська блогерка. Крім американки, поранення отримала її подруга з Німеччини. Постраждалу госпіталізували, проте від отриманих травм вона померла у стінах медичного закладу.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що відомий YouTube блогер загинув під час фільмування нового відеоролика. Чоловік оступився і впав із великої висоти. Він отримав серйозні травми та помер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини