Головна Новини Світ США У США повідомили про загрозу вибуху в Верховному Суді: поруч проходить інавгурація Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

У США повідомили про загрозу вибуху в Верховному Суді: поруч проходить інавгурація Байдена

Повідомлення про вибух безпосередньо пов'язують з початком інавгурації Джо Байдена

20 січня 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

Верховний Суд США може перебувати під загрозою здійснення теракту. Про можливий інцидент повідомляє американський новинний канал CNN.

У США повідомили про загрозу вибуху в Верховному Суді: поруч проходить інавгурація Байдена

Верховний Суд США знаходиться зовсім поруч із Капітолієм. Фото із відкритих джерел

Журналісти посилаються на інформацію прес-служби Верховного Суду. Як повідомило неназване джерело, відомство попередили про можливий вибух під час інавгурації новообраного президента Джо Байдена. Незважаючи на високий ризик, евакуацію в будівлі не оголосили.

Варто зауважити, що Верховний Суд знаходиться зовсім поруч з Капітолієм. Саме тут Джо Байден збирається урочисто прийняти присягу нового глави Сполучених Штатів. В даний момент на церемонію вже активно з'їжджаються гості. Втім, серед них не буде попередника Байдена — Дональд Трамп разом із дружиною Меланією покинув Білий Дім і відправився в особисту резиденцію. До слова, він перший з президентів за 150 років, який не буде присутній при передачі президентського звання наступнику.

Нагадаємо, що Байден вже ознайомив громадськість із планом дій на перші сто днів свого президентства. Найбільш важливою частиною політик вважає боротьбу з економічною кризою, яку викликала пандемія коронавірусу. Також Америка швидше за все повернеться до Світової організації охорони здоров'я, яку покинула через наказ Трампа.

Крім цього "Коментарі" повідомляли, що перед тим, як виїхати на власну президентську присягу, Джо Байден розплакався в прямому ефірі. Також на порталі можна ознайомитися із маловідомими знімками новообраного глави США. У незвичайної добірці знайдеться навіть знімок із тодішнім президентом України Віктором Ющенком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини