Головна Новини Світ США Трамп залишив Білий дім як президент США
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп залишив Білий дім як президент США

Дональд Трамп порушив багаторічну американську традицію, заявивши про свою відсутність на інавгурації новообраного голови держави

20 січня 2021, 16:59
Поділіться публікацією:

45-й президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп в останній раз залишив Білий дім під час свого президентства. Дану інформацію оприлюднили в BBC.

Трамп залишив Білий дім як президент США

Трамп залишив Білий дім - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що Трамп спільно зі своєю дружиною Меланією на гелікоптері попрямував до авіабази Ендрюс, де очікується коротка церемонія прощання перед останнім президентським рейсом в Палм-Біч.

Трамп залишив Білий дім як президент США - фото 2

У виданні також відзначають, що 45-й президент Штатів порушив багаторічну американську традицію, заявивши про свою відсутність на інавгурації новообраного глави держави Джо Байдена.

Також стало відомо, що на церемонії інавгурації буде присутній віце-президент Майк Пенс, який, згідно з інформацією в американських ЗМІ, не поїде на церемонію прощання Трампа.

Нагадаємо, що перед своїм відходом з Білого дому, президент США Дональд Трамп зробив ряд помилувань. Всього під рішення про зняття провини потрапили 73 людини. Крім того, ще 70 громадянам пом'якшили покарання.

Напередодні також стало відомо, що трохи менше половини американців вважає, що Дональд Трамп був найгіршим президентом. Про це свідчить опитування, проведене NPR / Marist, в якому взяли участь понад дві тисячі осіб. За даними опитування, 47% людей вважають, що Трамп був дуже поганим правителем і його пам'ятатимуть як одного з найгірших президентів в історії США. Для порівняння: коли президент Барак Обама залишив свій пост, більшість американців думали, що його пам'ятатимуть як одного з кращих президентів.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, новообраний президент Америки не втримався і розчулився прямо перед своєю інавгурацією. Джо Байден заплакав під час своєї промови, в якій він дякував близьких людей, що допомагають йому досягати цілей і постійно підтримують.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини