Головна Новини Світ США В США сталася стрілянина у популярному місці для відпочинку: є загиблі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В США сталася стрілянина у популярному місці для відпочинку: є загиблі (ФОТО)

У результаті інциденту загинув 21-річний молодий чоловік

12 липня 2021, 13:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В американському місті Ель-Пасо, що в штаті Техас, сталася стрілянина у громадському місці. Про це повідомляє видання El Paso Times.

В США сталася стрілянина у популярному місці для відпочинку: є загиблі (ФОТО)

У США в результаті стрілянини загинула людина. Фото: El Paso Times

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 11 липня, у пустелі неподалік від студентського центру та шкільного спортивного комплексу. Це місце є популярним серед неповнолітніх, які приїжджають туди для вечірок і розпивання алкогольних напоїв.

На місце пригоди поспішили співробітники правоохоронних органів. Вони виявили п'ятьох людей, які отримали важкі вогнепальні поранення, а також тіло вбитого хлопця. Повідомляється, що загиблому був 21 рік.

Нині правоохоронці з'ясовують мотиви злочину. Постраждалі у результаті інциденту були госпіталізовані прибулими на виклик медиками.

В США сталася стрілянина у популярному місці для відпочинку: є загиблі (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Сполучених Штатах Америки посеред вулиці сталася перестрілка на автозаправці. У місті під назвою Форт-Уерт між двома чоловіками стався конфлікт, який переріс у перестрілку. Як стало відомо, в результаті інциденту постраждала неповнолітня дівчина, яку збив автомобіль, коли вона тікала з місця пригоди. Детальніше про це читайте у нашій статті.

Також портал "Коментарі" писав про те, що в американському місті Х'юстон, що в Техасі, сталася стрілянина в одному з закладів океанаріуму. На місце злочину поспішили співробітники правоохоронних органів, які виявили бездиханні тіла двох чоловіків і жінку, яка отримала вогнепальне поранення. Правоохоронці встановлюють причину конфлікту. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини