Головна Новини Світ США У США розбився літак: ніхто не вижив (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розбився літак: ніхто не вижив (ФОТО)

У місті Ель-Кахон розбився невеликий літак

28 грудня 2021, 19:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах відбулася авіакатастрофа. Про це пише видання CNN.

У США розбився літак: ніхто не вижив (ФОТО)

"Швидка". Фото з відкритих джерел

Трагедія сталася вчора увечері, 27 грудня, в американському штаті Каліфорнія. У місті Ель-Кахон розбився невеликий літак. Повідомляється, що повітряне судно мало здійснити посадку в місцевому аеропорту, проте в ході польоту воно впало на землю.

Точних даних про те, скільки людей знаходилося на борту літального апарату, немає. Правоохоронці, які прибули на місце подій, не виявили тих, хто вижив. Постраждалих серед тих, хто на цей момент перебував на землі – немає.

Всі обставини інциденту встановлять розслідування, яке проводитиметься Федеральним управлінням цивільної авіації та Національною радою з безпеки на транспорті США. В даний час можливою причиною події вважають погані погодні умови.

У США розбився літак: ніхто не вижив (ФОТО) - фото 2

Фото: edition.cnn.com

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в США затримали хлопця, який вчинив смертельну стрілянину. В магазині. 14-річний підліток був заарештований у понеділок, 27 грудня, у зв'язку зі стріляниною в міні-магазині в Гарленді, штат Техас, внаслідок якої загинуло троє людей, а одна перебуває в критичному стані. Усі жертви недільної стрілянини були хлопчиками-підлітками з Гарленда. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у США чоловік вчинив стрілянину у кількох містах. У різних частинах міста Денвер троє людей загинули внаслідок стрілянини. Ще двоє дістали поранення різного ступеня тяжкості. Також жертвами стрілянини стали двоє громадян у місті Лейквуд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини