Головна Новини Світ США У США розповіли, чого очікувати, у разі продажу Іраном балістичних ракет Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, чого очікувати, у разі продажу Іраном балістичних ракет Росії

У Держдепі обіцяють "швидку відповідь" у разі продажу Іраном балістичних ракет Росії

1 березня 2024, 08:22 comments1250
Поділіться публікацією:

Міжнародна спільнота відповість швидко, якщо Іран піде далі і продасть Росії балістичні ракети. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час брифінгу заявив представник Державного департаменту США Метью Міллер.

У США розповіли, чого очікувати, у разі продажу Іраном балістичних ракет Росії

Іран та Росія. Фото: з відкритих джерел

"Це ще одна ознака поглиблення військового партнерства між Іраном та Росією, оскільки ми неодноразово публічно попереджали, що це партнерство є шкідливим для України, для сусідів Ірану та для міжнародної спільноти", — заявив представник Держдепу.

За словами Метью Міллера, США продемонстрували здатність вживати заходів та реагувати на військове партнерство між Росією та Іраном.

Також у Держдепі США звернули увагу на тісну координацію з їхніми партнерами та союзниками.

"Якщо Іран піде далі і продасть Росії балістичні ракети, я можу запевнити вас, що міжнародне співтовариство швидко відповість", — сказав дипломат.

Зазначимо, під час цього ж брифінгу Метью Міллер заявив, що США вже попередили Росію про наслідки застосування ядерної зброї. Загрози з боку російського диктатора Володимира Путіна безвідповідальні.                                                                          

Читайте також на порталі "Коментарі" — американські аналітики Інституту вивчення війни (ISW) впевнені, що російський диктатор Путін продовжує переслідувати максималістські цілі в Україні, він хоче повну капітуляцію України, а також має на меті послабити та роззброїти НАТО – це він розглядає як невід'ємну частину російських національних інтересів. Це відчувалося під час виступу президента РФ на Федеральних зборах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини