Головна Новини Світ США У США школярів розстріляли на автобусній зупинці: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У США школярів розстріляли на автобусній зупинці: є загиблі

Зловмисники відкрили вогонь з автомобіля

23 вересня 2021, 11:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки в громадському місці сталася стрілянина. Про це повідомляє видання NBC.

У США школярів розстріляли на автобусній зупинці: є загиблі

Стрілянина в США. Фото: Twitter.

Як стало відомо, інцидент стався в американському місті Луїсвілл, що в штаті Кентуккі. Повідомляється, що невідомі зловмисники відкрили вогонь по зупинці громадського транспорту з салону автомобіля. Згідно з даними ЗМІ, в цей момент на зупинці перебували школярі.

В результаті події троє учнів отримали поранення різного ступеня тяжкості. Одні з них загинув від отриманих травм. Потерпілі були госпіталізовані медиками, які прибули на місце подій.

На цей момент співробітники правоохоронних органів розшукують злочинців. Встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Німеччині іноземець захопив автобус з людьми. В салоні транспортного засобу виник конфлікт між пасажирами, в ході якого один з них пригрозив всіх убити. Чоловік заявив, що у нього є вогнепальна зброя. Водій автобуса висадили пасажирів на узбіччі. Зловмисник залишився з водіями в салоні. На місце інциденту поспішили поліціянти. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що зловмисник вистрілив в касира, який попросив його одягнути маску. Чоловік прийшов в магазин на АЗС, щоб купити пиво. На касі продавець відмовився продати товар через відсутність у нього маски. Злочинець сходив додому за зброєю і повернувся в магазин. Підозрюваний розповів поліційним, що є противником обмежень, пов'язаних з коронавірусною інфекцією. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини