Головна Новини Світ США У США сталася стрілянина в громадському місці: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У США сталася стрілянина в громадському місці: є загиблі

В результаті інциденту двоє людей загинуло, ще один отримав поранення

9 липня 2021, 15:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки в громадському місці сталася стрілянина, в результаті якої загинули двоє людей. Про це повідомляє телеканал ABC 13.

У США сталася стрілянина в громадському місці: є загиблі

Перестрілка в американському океанаріумі. ФОТО: ABC 13

Як стало відомо, в місті Х'юстон, що в американському штаті Техас в результаті стрілянини в океанаріумі загинули двоє чоловіків. Інцидент стався вчора ввечері в одному із закладів океанаріуму.

На місце події прибули правоохоронці, які виявили тіла двох чоловіків. Також була виявлена поранена жінка. Вона була госпіталізована. Повідомляється, що один із загиблих виявився тим, хто стріляв.

На цей момент медики оцінюють стан постраждалої, як стабільний. Поліціянти встановлюють причину конфлікту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському штаті Техас, в місті Форт-Уерт на одній з автомийок сталася перестрілка. Повідомляється, що між двома чоловіками виник конфлікт, який переріс у перестрілку з участю групи людей. Як стало відомо, в результаті інциденту постраждала неповнолітня дівчинка, яку збив автомобіль, коли вона тікала з місця події. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже повідомляло про те, що в німецькому місті Магдебург зловмисник різав людей посеред вулиці. Чоловік напав на двох охоронців місцевого паба після того, як вони попросили одягнути його медичну маску. Співробітники закладу отримали ножові поранення і були госпіталізовані прибулими на місце подій медиками. Правопорушник спробував втекти з місця злочину. Як виявилося нападником виявився 41-річний українець.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини