Головна Новини Світ США У США вирує лісова пожежа: горять гігантські секвої (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США вирує лісова пожежа: горять гігантські секвої (ФОТО)

Полум'я розповсюдилося майже на два десятки гектарів

24 вересня 2021, 18:14
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки горять дерева в національному парку. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У США вирує лісова пожежа: горять гігантські секвої (ФОТО)

Пожежа в парку "Секвоя". Фото: Sequoia & Kings Canyon National Park

У національному парку секвої Кінгз-Каньйон, який знаходиться в американському штаті Каліфорнія після удару блискавки виникла пожежа. Вогонь швидко почав захоплювати нові території.

Станом на сьогодні, 24 вересня, полум'я поширилося майже на два десятки гектарів реліктових лісових насаджень. Зазначається, що пожежа дісталася до групи дерев під назвою "чотири гвардійці". Однак їх врятували вогнетривкі покриття, які нещодавно встановили співробітники пожежної служби.

Також залишився неушкодженим "Генерал Шерман". Цей екземпляр секвоядендрона гігантського займає перше місце у світі за обсягом і масою.

У США вирує лісова пожежа: горять гігантські секвої (ФОТО) - фото 2

Фото: Sequoia & Kings Canyon National Park

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, для чого в США вкрили "ковдрою" найбільше дерево на планеті. У національному парку "Секвоя", де розташований гай найбільших дерев у світі, працюють співробітники пожежної служби. Пожежники обертають "ковдрою" дерева і покажчики в парку. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував, що Іспанію накрила потужна повінь. Через зливи, що обрушилися на південь країни, почали утворюватися масштабні повені. Вода затопила вулиці та будівлі. У постраждалих районах порушено залізничне сполучення. Потоки води зносять автомобілі. Град знищив майже половину урожаю виноградників у постраждалих районах. У мережі з'являються кадри, на яких показана бурхлива стихія. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини