Головна Новини Світ США У США застрелили учня в школі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США застрелили учня в школі (ВІДЕО)

Невідомий відкрив вогонь в середній школі міста Вінстон-Салем

2 вересня 2021, 10:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Сполучених Штатах Америки в навчальному закладі сталася стрілянина. Про це повідомляє видання Кореспондент.

У США застрелили учня в школі (ВІДЕО)

У США вбили учня в школі. Фото: скріншот.

Інцидент стався в місті Вінстон-Салем, що в штаті Північна Кароліна. Зловмисник відкрив стрілянину в будівлі середньої школи Маунт Табор. Повідомляється, що в результаті події загинув один з учнів.

На місце події прибули співробітники правоохоронних органів. Підозрюваний втік з місця злочину. На цю мить правоохоронці ведуть його розшук. Згідно з попередніми даними, зловмисником є один з учнів школи.

У районі, де сталася стрілянина велика кількість поліціянтів, чергують медики. Батьків учнів закликали не ходити в школу для того, щоб забрати дітей.

Встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що штаті Мемфіс (США) чоловік убив з вогнепальної зброї свою дочку. Повідомляється, що дружина підозрюваного поскаржилася йому на те, що у квартирі було чути дивний шум. Чоловік взяв пістолет і відправився обстежувати житло. Він думав, що в будинок пробралися грабіжники. Джерело шуму був в шафі. Господар будинку різко відчинив двері шафи і зробив постріл. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в американському штаті Міссісіпі обвалу частина шосе. Імовірно, це сталося через проливні дощі, які утворилися під час потужного урагану. Водії транспортних засобів не помітили зникнення дорожнього покриття. Кілька автомобілів впало в обрив. В результаті події загинуло двоє людей і ще кілька отримали поранення. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини