Головна Новини Світ США У США жінка знайшла в ящику з іграшками труп свого онука
commentss НОВИНИ Всі новини

У США жінка знайшла в ящику з іграшками труп свого онука

Кілька годин хлопчика шукала його бабуся

30 липня 2021, 15:30 comments1019
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В американському штаті Юта дитину виявили мертвою в будинку у бабусі, де вона гостювала. Місце, де її знайшли, шокувало всіх. Про це повідомляє видання NY Daily News.

У США жінка знайшла в ящику з іграшками труп свого онука

Тіло дитини знайшли в ящику з іграшками. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, чотирирічний хлопчик на ім'я Качі Уолліс за день до трагедії залишився ночувати у своєї бабусі. Однак вже наступного ранку жінка не змогла знайти дитину. Вона обшукала будинок, але онука ніде не було. Захвилювавшись, вона звернулася за допомогою до співробітників правоохоронних органів. Поліцейські обшукали будинок і виявили бездиханне тіло дитини в невеликому ящику з іграшками, який знаходився в його кімнаті.

Медичні працівники констатували смерть хлопчика. За даними судово-медичної експертизи, вона наступила в результаті позиційної асфіксії, що означає, що дитина буквально задихнувся всередині ящика. Смерть дитини в результаті визнали нещасним випадком.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському місті Бетамі стався нещасний випадок із дитиною. Повідомляється, що хлопчик був активним користувачем сервісу для перегляду і створення коротких відео TikTok. Найчастіше він брав участь у різних челленджах. Так і цього разу хлопець вирішив зняти відео, в якому виконував челлендж під назвою Black Out. Однак все закінчилося плачевно. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Італії під час виконання челенджу в TikTok померла дитина. Дівчинку з ременем на шиї виявила її молодша сестра. Деталі — в нашому матеріалі



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини