Головна Новини Світ США У США зійшов з рейок поїзд, який перевозив сотні нових автомобілів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США зійшов з рейок поїзд, який перевозив сотні нових автомобілів (ФОТО)

Склад займався транспортуванням близько 500 транспортних засобів

5 серпня 2021, 15:26
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У США потяг, який перевозив нові автомобілі, зійшов з рейок. Про це повідомляє видання The drive.

У США зійшов з рейок поїзд, який перевозив сотні нових автомобілів (ФОТО)

У США потяг зійшов з рейок. Фото: facebook.com/del.buckman

Як стало відомо, інцидент стався в штаті Міссурі, що в Сполучених Штатах Америки. Повідомляється, що поїзд, який складався з 44 вагонів, перевозив новенькі автомобілі Ford моделей F-150 і Transit.

Склад займався транспортуванням близько 500 транспортних засобів і з невідомої причини зійшов з рейок на північному сході штату. Зазначається, що в результаті події ніхто з людей не постраждав.

Нові автомобілі прямували в дилерські центри й повинні були відправиться покупцям, які оформили попереднє замовлення. Зараз встановлюються всі обставини інциденту.

У мережі з'явилися фотографії з місця події.

У США зійшов з рейок поїзд, який перевозив сотні нових автомобілів (ФОТО) - фото 2

Фото: facebook.com/del.buckman

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Чехії зіткнулися два пасажирські потяги. Повідомляється, що інцидент стався неподалік від чеського міста під назвою Домажліце. В результаті події кілька людей загинули й ще багато хто отримав поранення. На місце події прибули співробітники рятувальної служби, поліціянти й медики. Потерпілих доставили в медичні установи. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що поблизу польського міста Щецин пасажирський поїзд протаранив вантажівку на залізничному переїзді. Після того, як сталося зіткнення, кілька вагонів потяга зійшли з рейок. Повідомляється, що в результаті події постраждало кілька пасажирів. Згідно з попередньою інформацією, водій вантажівки проігнорував попереджувальні про наближення поїзда сигнали й виїхав на переїзд. Подробиці — у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини