Головна Новини Світ США У США знали, що війна в Україні буде довгою ще до вторгнення: спливли подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У США знали, що війна в Україні буде довгою ще до вторгнення: спливли подробиці

Адміністрація Байдена працює над тим, щоб РФ не змогла "поглинути" Україну, адже це спровокує Путіна на агресію щодо інших країн

19 червня 2022, 07:30
Поділіться публікацією:

Адміністрація Джо Байдена вважала цілком реальною затяжну війну в Україні ще до того, як розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. У Білому домі варіант із довгою, затяжною війною в Україні називався цілком реальним. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє рейтингове видання The Washingtonn Post з посиланням на високопосадовця Держдепу.                   

У США знали, що війна в Україні буде довгою ще до вторгнення: спливли подробиці

Білий дім. Фото: з відкритих джерел

У США вірять у те, що військовий опір українського народу, багаторазове посилення санкцій та дипломатичний тиск зроблять свою справу і у Путіна суттєво скоротяться апетити і в результаті президент РФ відмовиться продовжувати військові дії в Україні.

Як пише WP, США роблять все можливе, щоб максимально послабити Росію, а також над тим, щоб Москва не змогла окупувати всю Україну, що повністю розв'яже руки Володимиру Путіну, і той наважиться на агресію в інших західних країнах Європи.                                                             

Чиновник Держдепу погодився з тим, що якщо Путіну вдасться досягти успіху в Україні, то це створить дуже великі проблеми, як для США, так і для їх союзників у Європі, що може перерости у глобальну кризу для всього світу.                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден назвав країни, які могли б опинитися під російською окупацією , якби Україна не встояла проти російської агресії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вперше визнав, що Білорусь залучають у війну з Україною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини