Головна Новини Світ США У Трампа нова ідея. Він хоче очолити групу мирних переговорів між Росією та Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Трампа нова ідея. Він хоче очолити групу мирних переговорів між Росією та Україною

Трамп очолити групу мирних переговорів між Росією та Україною

29 вересня 2022, 23:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент Дональд Трамп заявив, що міг би очолити команду, яка розробила б план миру між Україною та Росією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Yahoo.news.

У Трампа нова ідея. Він хоче очолити групу мирних переговорів між Росією та Україною

Трамп очолити групу мирних переговорів між Росією та Україною. Фото з відкритих джерел

29 вересня Дональд Трамп на своїй платформі Truth Social опублікував кілька важливих повідомлень, серед яких згадав і війну між Україною та Росією.

У першому тексті колишній президент США говорить про інциденти на трубопроводах Nord Stream.

Трамп називає цю ситуацію саботажем газопроводів та наголошує, що такий інцидент не має викликати серйозних рішень, тому лідери США повинні бути з холодними головами.

Далі колишній американський президент пише, що не слід погіршувати ситуацію, натякаючи про можливі санкції збоку ЄС та США через зруйнований газопровід.

У кінці ж повідомлення Дональд Трамп говорить, що всі хочуть миру і від цього залежить доля усього світу. Окрім того, Трамп вкінці пропонує себе на лідера переговорів у війні між Україною та Росією.

Цікаво, що на початку повномасштабного вторгнення Росії Трамп використовував інший тон повідомлень. Він говорив, що готовий послати атомні підводні човни до Росії  та літаки, на яких були б китайські прапори для знищення російських військ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про нові санкції від США через фіктивний референдум, який провели російські окупанти на території України.

Також "Коментарі" писали про американських військових, які вдало потопили корабель та змогли зняти це на відео. Саме так Пентагон випробовує нову зброю.





 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини