Головна Новини Світ США У Трампа відреагували на інформацію WP про плани віддати території України в обмін на мир
commentss НОВИНИ Всі новини

У Трампа відреагували на інформацію WP про плани віддати території України в обмін на мир

Радник передвиборчого штабу Трампа Джейсон Міллер розповів, звідки взялася інформація про мирний план

8 квітня 2024, 17:00
Поділіться публікацією:

Радник передвиборного штабу Дональда Трампа назвав матеріал Washington Post "фейковою новиною". Він наголосив, що кандидат у президенти США не прийме мирного плану, доки він не прийде до влади і не зможе належним чином зважити всі варіанти. Як передає портал "Коментарі", про це пише "NewYorkPost".

У Трампа відреагували на інформацію WP про плани віддати території України в обмін на мир

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

"Все це фейкові новини від Washington Post. Вони просто вигадують. Президент Трамп єдиний, хто говорить про припинення вбивств. Джо Байден говорить про нові вбивства", — сказав радник Трампа Джейсон Міллер.

Раніше у публікації The Washington Post з'явилася інформація, що знайомі з планом Дональда Трампа люди кажуть, що той у приватній розмові заявив, що міг би припинити війну Росії проти України, давлячи на Київ, щоб він відмовився від певної території.

У матеріалі The Washington Post йдеться, що Трамп часто хвалився тим, що домовиться про мирну угоду між Росією та Україною через добу після повернення до Білого дому. Тим не менш, він регулярно відновлюється публічно розповісти про зміст цього плану. Але люди на умовах анонімності, які обговорювали це питання з ним, розповіли WP, що план полягає в тому, щоб підштовхнути Україну до передачі Криму та Донбасу РФ.

За словами одного із співрозмовників ЗМІ, у приватній розмові сам Трамп говорив, що, на його думку, і РФ, і Україна "хочуть зберегти особу, вони хочуть виходу", і що люди в деяких частинах України погодилися б бути частиною РФ.

Також йдеться про те, що деякі соратники Трампа відмовляють його від такого плану.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Байден або Трамп: стало відомо, хто попереду в ключових штатах США, що вагаються.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Знайка без балалайки :)

8 квітня 2024, 17:38

Когда читаешь :"некоторые соратники Трампа откажут его от такого плана." То понимаешь спонсоры коментс.юа отказали в достойной оплате труда редакторам и переводчикам :( грустно что во рту не растет капуста :)

Знайка без балалайки :)

8 квітня 2024, 17:34

Ігор , Вы случаем не кореец :) или просто спец по КНДР который мимо проходил :)))

Знайка без балалайки :)

8 квітня 2024, 17:31

Имею взгляд на данный коммент мистера Миллера типа :) когда к этому мистеру подойдет какой-нибудь ... и скажет ему у него ... иначе смерть то он так и сделает и посоветует другим гражданам следовать его примеру что бы прекратить убийства... И президент Трамп послушает должно быть его и тоже так поступит например при следующей встречи с мистером -ло

Ігор

8 квітня 2024, 16:08

Чудова відповідь. Навіть ніхто території КНДР не віддавав просто врахували поточну реальність. Саме завдяки маразму Байдену і корумпованому Зе об'єднались тоталітарні режими і КНДР значно посилилась завдяки Росії та Китаю. Тепер перспектива об'єднання корейського півострова значно відсунута.


Новини