Головна Новини Світ США Україна стане наступним Афганістаном: у США звернулися із закликом до республіканців
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна стане наступним Афганістаном: у США звернулися із закликом до республіканців

Екс-спічрайтер Джорджа Буша у колонці Washington Post емоційно звернувся до республіканців

25 березня 2024, 09:35
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", колишній спічрайтер Джорджа Буша в колонці "Washington Post" закликав республіканців у Палаті представників США не повторювати попередніх помилок, які вже припустилося керівництва США в Афганістані та погодити пакет нової допомоги Україні, доки ще не занадто пізно.

Україна стане наступним Афганістаном: у США звернулися із закликом до республіканців

Майк Джонсон. Фото: з відкритих джерел

"Для республіканців настав час вибору: якщо ви не хочете, щоб вас звинувачували в падінні Києва так само, як Байдена звинувачують у падінні Кабула, відправте військову допомогу Україні", — пише автор статті.

Тим часом, голова Комітету міжнародних відносин Палати представників конгресмен-республіканець Майкл Маккол в інтерв'ю CBS програмі Face the Nation заявив, що спікер Майк Джонсон хоче винести на голосування пакет за допомогою України після Великодня.

"Він зраджений тому, щоб винести це на голосування після Великодня, і ми працюємо над цим законопроектом", – повідомив Маккол.

Великдень у США цього року святкуватимуть 31 березня.

Він нагадав, що Джонсон зараз перебуває у "складній ситуації" по допомозі Україні, оскільки деякі конгресмени-республіканці мають намір усунути його з посади.

Читайте також на порталі "Коментарі" — радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, який раптово прибув до Києва, впевнений, що Палата представників схвалить законопроєкт про допомогу для України, причому в тому вигляді, в якому його прийняв Сенат (з підтримкою нашої країни в обсязі 60 млрд доларів). Спікер Палати представників Майк Джонсон, начебто, теж надсилає позитивні сигнали. Чи виправдаються наші очікування? Що в результаті буде із зовнішньою допомогою від США? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Джонсон тягне час із виділенням допомоги Україні: як може вирішитись питання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини