Головна Новини Світ США Україну можуть знищити за півтора роки: Трамп відзначився новою скандальною заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну можуть знищити за півтора роки: Трамп відзначився новою скандальною заявою

Дональд Трамп знову нагадав, що він знає, як за добу закінчити війну в Україні

28 березня 2023, 11:05 comments3909
Поділіться публікацією:

Екс-президент США Дональд Трамп заявив, що до виборів президента США війна в Україні навряд чи завершиться. При цьому, зазначив Трамп, є ризик, що Україна може не протриматися до того часу через тиск Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Дональд Трамп заявив в інтерв'ю "Fox News".

Україну можуть знищити за півтора роки: Трамп відзначився новою скандальною заявою

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Колишній президент США знову заявив, що зможе закінчити війну за добу, коли знову стане лідером Штатів. Однак, на його думку, до нових американських виборів України може не бути.

Говорячи про діяльність нинішнього голови Білого дому Джо Байдена, Трамп наголосив, що те, що він робить, можуть спровокувати Третю світову війну, і тоді від України нічого не залишиться.

Екс-президент США вкотре додав, що зміг би за добу зупинити конфлікт в Україні за участю президента Росії Володимира Путіна та українського лідера Володимира Зеленського, проте відмовився розкривати суть того, як переконав би глав двох держав укласти перемир'я і припинити вогонь.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дональд Трамп звернувся з проханням до американців, заявивши, що готується його арешт.

Також видання "Коментарі" повідомляло — екс-генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен вважає, що якщо у 2024 році, коли в США намічено президентські вибори, до Білого дому повернеться республіканець Дональд Трамп, це може обернутися великою проблемою для України. Сам 45 президент США вже заявляв, що якщо він знову стане главою держави, то Київ і Москва підпишуть мирний договір за добу. Також Трамп систематично критикує постачання американської зброї в Україну. Чи справді така велика загроза ослаблення підтримки України у разі приходу до влади республіканців? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини