Головна Новини Світ США В Афганістані таліби по-звірячому вбили вагітну жінку на очах у її дітей - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Афганістані таліби по-звірячому вбили вагітну жінку на очах у її дітей - ЗМІ

Загибла була на восьмому місяці вагітності

7 вересня 2021, 16:46
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Афганістані бойовики "Талібану" жорстоко вбили вагітну жінку. Про це повідомляє видання CNN, посилаючись на родичів загиблої.

В Афганістані таліби по-звірячому вбили вагітну жінку на очах у її дітей - ЗМІ

Таліби. Фото з відкритих джерел.

Як стало відомо, інцидент стався в афганській провінції Гор, що в центральній частині країни. Вагітна жінка по Негара Масумі, яка працювала в місцевій в'язниці, була по-звірячому вбита на очах у родичів. Постраждала була на восьмому місяці вагітності.

Як розповів син загиблої, таліби увійшли в їх будинок, вивели його разом з братами на вулицю і зв'язали. Жінка була вбита за допомогою холодної зброї на очах у синів.

Оскільки Негара Масумі була вагітна, чоловік звинуватив талібів у подвійному вбивстві. Він закликав уряд залучити злочинців до відповідальності пригрозивши, що в іншому випадку "візьме закон у свої руки".

Таліби своєю чергою заперечують всі звинувачення. За словами офіційного представника угруповання, "Її вбили не моджахеди Ісламського емірату. Ймовірно, інцидент стався на ґрунті особистої неприязні".

Також він розповів, що за даним фактом розпочато розслідування і вже незабаром будуть представлені його результати.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в столиці Афганістану в результаті "святкової" стрілянини в повітря загинули люди. 4 вересня таліби святкували "перемогу" над непідконтрольною провінцією Панджшер. Вони почали безладну стрілянину, в результаті якої загинули, як мінімум 17 осіб і ще 41 отримали поранення. У провінції Нангархар 14 осіб загинуло при схожих обставинах. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що бойовики "Талібану" літають Афганістаном на американських вертольотах. Зокрема в небі над Кандагаром були помічені "Чорні яструби". До одного з них на металевій мотузці було прив'язане тіло людини. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини