Головна Новини Світ США В Америці через соціальну мережу намагалися "продавати" чорношкірих дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

В Америці через соціальну мережу намагалися "продавати" чорношкірих дітей

У Техаському місті школярі намагалися продати через соціальну мережу своїх темношкірих однокласників, встановлюючи на них ціни від 1 до 100 доларів

17 квітня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

В американській школі темношкірі діти стали жертвами знущань з боку власних однокласників. Учні вирішили "торгувати" ними, ніби речами, виставляючи на аукціон і призначаючи їм ціни. Про це інформує видання New York Times.

В Америці через соціальну мережу намагалися "продавати" чорношкірих дітей

У штаті Техас школярі "продавали" однокласників через групу в Snapchat - фото: з відкритих джерел

Гучний скандал розгорівся в школі в місті Аледо, штат Техас. Школярі створили в соціальній мережі Snapchat групу під назвою "Работоргівля", де буквально виставляли на продаж своїх темношкірих однокласників. Одну зі своїх жертв діти оцінили в 100 доларів, а іншу — в 1 долар. При цьому "продавці" відзначили, що якби волосся останнього були в кращому стані, то і ціна на нього була б більше. Назва групи змінювалося кілька разів, спочатку на "Ферму", а потім на "Аукціон".

Коли інформація про те, що відбувається свавілля в школі дійшла до директора Даніел Керолін Анслі, вона зазначила, що творців цієї групи будуть залучати до дисциплінарного стягнення за "расові домагання і так звані кіберзнущання".

Однак батьки постраждалих дітей були обурені тим, що директор школи підміняє поняття. Батько одного з хлопчиків, якого "продавали" в соціальній мережі заявив, що це був расизм, а не кіберзнущання. Чоловік буквально прийшов в лють від того, що дозволяють собі однокласники його сина і ким вони себе вважають, що дозволили собі так поводитись.

Варто відзначити, що школа розташована в районі, де в основному проживають білі. Батьки постраждалих від булінгу з боку однокласників дітей розповіли, що вже неодноразово стикалися з расовими домаганнями.

На цей момент правоохоронці проводять розслідування у даній справі. Поки залишається в таємниці, скільки осіб було причетне до створення і ведення групи по "торгівлі" чорношкірими дітьми.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в США поліцейський помилково застрелив афроамериканця, а також про те, що в американському місті сталася стрілянина, в результаті якої загинула жінка і ще троє людей були поранені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kiska

17 квітня 2021, 14:05

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://srt.vg/trax

Bujhm

17 квітня 2021, 11:21

Мы в детстве, в школе, тоже в такую игру играли. После прочтения книги "Хижина дяди тома". Интернета тогда не было, да и негров тоже. Но были школьники смуглые. Вот их и "продавали". Или объявления по школе расклеивали "по поимке беглых рабов". И никого это не волновало. А сейчас раздувают всякую х-рню. По другому не скажешь.


Новини