Головна Новини Світ США В результаті обвалення айсберга в музеї Титаніка постраждали люди
commentss НОВИНИ Всі новини

В результаті обвалення айсберга в музеї Титаніка постраждали люди

В результаті інциденту постраждали кілька відвідувачів

3 серпня 2021, 18:48
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У музеї сумнозвісного Титаніка сталося обвалення стіни, яка зображала айсберг.

В результаті обвалення айсберга в музеї Титаніка постраждали люди

Обвалення айсберга в Музеї Титаніка. Фото: George Rose / Getty Images

Як стало відомо, інцидент стався в музеї Титаніка, що в місті   Піджен-Фордж (штат Теннессі США). Там обвалилася стіна у вигляді айсберга. Повідомляється, що в результаті події постраждали кілька відвідувачів музею.

На місце подій прибули медики, які госпіталізували потерпілих. На цей момент невідомо, про серйозність отриманих ними травм.

Власники закладу, розповіли, що не очікували, що таке коли-небудь може трапитися.
Для довідки: музей присвячений відомому судну, яке затонуло у водах Атлантичного океану почав приймати своїх відвідувачів у 2010 році. Будівля музею є зменшеною в розмірах копією справжнього парахода. У колекції музею знаходилося близько 400 предметів, які належали пасажирам лайнера або перебували на ньому.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Турії відбулося серйозної ДТП з автобусом, в якому знаходилися туристи з Росії. Повідомляється, що водій транспортного засобу не впорався з керуванням і врізався в огорожу. В результаті події загинуло чотири людини та ще більше ніж десять отримали ушкодження різного ступеня тяжкості. Потерпілих госпіталізували прибули на місце подій медичні працівники. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі загинув громадянин України, який працював на будівництві. Повідомляється, що під час того, як українець займався розбиранням стіни нежитлового приміщення, вона звалилася на нього. На цей момент встановлюються всі обставини трагедії. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини