Головна Новини Світ США Варто звернути увагу на цю дату: у США заговорили про "нові терміни" вторгнення РФ в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Варто звернути увагу на цю дату: у США заговорили про "нові терміни" вторгнення РФ в Україну

Перспективу ймовірного російського вторгнення 16 лютого, про що попереджали західні ЗМІ, було перебільшено

17 лютого 2022, 10:09 comments1115
Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки заговорили про нові терміни можливого вторгнення РФ на територію України. Військовий аналітик, старший науковий співробітник Центру військово-морського аналізу Майкл Кофман вважає, що варто звернути увагу на 20 лютого та наступні числа. Про це пише УНІАН, посилаючись на Politico.

Варто звернути увагу на цю дату: у США заговорили про "нові терміни" вторгнення РФ в Україну

У США заговорили про "нові терміни" вторгнення РФ в Україну - фото з відкритих джерел

На переконання аналітика, перспективу ймовірного російського вторгнення 16 лютого, про що попереджали західні ЗМІ, було перебільшено.

Щоб підтвердити серйозність своїх міркувань, Кофман назвав кілька аргументів. По-перше, він нагадав, що у ці терміни нібито мають добігти кінця військові навчання Білорусі та Росії. Напередодні у Міноборони РБ стверджували, що російські військові залишать білоруську територію після навчань.

"Це корисна дата, щоб побачити, чи брешуть вони чи ні", — зазначив аналітик.

Як аргумент можливого нападу Росії Кофман назвав закінчення Мюнхенської конференції з безпеки, з якої в Україну повернеться державний голова Володимир Зеленський. Крім того, 20 лютого – день закінчення зимової Олімпіади у Пекіні. І президент Росії Володимир Путін, як зазначають автори матеріалу, не вторгатиметься до церемонії закриття Олімпійських ігор нібито, щоб не засмутити главу Китаю Сі Цзіньпіна.

Нагадаємо, що державний секретар Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен не виключив, що Російська Федерація може розпочати вторгнення на українську територію протягом поточного тижня.

Раніше у матеріалі порталу "Коментарі" повідомлялося – Нехай живе Україна: відомі грузини записали відео на підтримку українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виталий

17 лютого 2022, 10:54

Я думаю что стоит подождать, пока партнеры окажут помощь. Лишней помощь не будет. Но надо помнить о том, что побеждает тот, кто первым ударил по стратегическим объектам... Как армия ВСУ, так и ВСРФ очень компактно сосредоточены на границе. . Глупо ждать пока они подадут признаки нападения. Надо 1) Нанять богатого дядю который якобы для прикола наймет двух диверсантов которые подготовят провокацию. Например обстрел страны НАТО из оружия размещенного в Беларуси 2) Как это произойдет открыть ответный огонь Я уверен что страны НАТО не против а всеми руками за такое. Они же зачем разжигают? они хотят показать что они сильные. Ну а что? Если Россия не стреляет, надо начать это делать за них. А потом типо "а вы что думали что мы шутим да? размещать ВС действительно опасно". И тогда они задумаются над безопасностью и будут нанимать еще дополнительных лиц следящих за выполнением приказов. В любом случае такие лица выгодны для Украины. Ведь основная опасность вторжения в неприцельном огне по объектам, выбранных самим бойцомь (использование территории не для бизнеса а как полигон). В любом случае надо сделать так чтоб там такие инструкторы появились

Alex

17 лютого 2022, 10:18

Задолбали уже эти Ванги и прочие Кашпировские! Сейчас уже скорее поверишь в прилет астероида, чем в мифический план нападения.


Новини