Головна Новини Світ США Велика пожежа в центрі Нью-Йорка: горить церква на Манхеттені (відео, фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Велика пожежа в центрі Нью-Йорка: горить церква на Манхеттені (відео, фото)

Близько 200 пожежників борються із загорянням

5 грудня 2020, 15:29 comments1242
Поділіться публікацією:








Пожежа в порожньому будинку Іст-Віллідж в суботу поширилася на прилеглу Середню колегіальну церкву, за порятунок якої активно борються пожежники. Відео та фото опублікували користувачі Twitter.

Велика пожежа в центрі Нью-Йорка: горить церква на Манхеттені (відео, фото)

Церковь в Нью-Йорке

Як повідомляє NBC New-York, до 6 ранку за місцевим часом дах церкви XIX століття на Другій авеню був повністю охоплений полум'ям.


Близько 200 пожежників борються із загорянням. На цей момент не повідомляється про жертви. Раніше ЗМІ поширили інформацію, що горить Українська католицька церква Святого Георгія на 7-ій вулиці, але її спростувала рятувальна служба.

Нагадаємо, нещодавно впав найбільший радіотелескоп у світі, який знаходиться в Пуерто-Ріко. 900-тонна платформа приймача телескопа впала на тарілку рефлектора. Колапс приголомшив багатьох вчених, які до недавнього часу покладалися на найбільший радіотелескоп у світі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Барак Обама, Джордж Буш і Білл Клінтон заявили, що готові до публічної вакцинації проти Covid-19. 59-річний Барак Обама сказав, що повністю довіряє органам охорони здоров'я країни




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини