Головна Новини Світ США Вирішальна зустріч із лідерами Конгресу: на який крок іде Байден, щоб прискорити допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Вирішальна зустріч із лідерами Конгресу: на який крок іде Байден, щоб прискорити допомогу Україні

Президент США Байден "обговорить терміновість прийняття двопартійного доповнення з національної безпеки та збереження відкритості уряду"

26 лютого 2024, 07:40
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден у вівторок у Білому домі зустрінеться з лідерами Конгресу, включаючи спікера Палати представників Майка Джонсона, щоб прискорити виділення Україні пакету фінансової допомоги. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "Bloomberg".

Вирішальна зустріч із лідерами Конгресу: на який крок іде Байден, щоб прискорити допомогу Україні

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

У матеріалі йдеться, що глава Білого дому "обговорить терміновість прийняття двопартійного доповнення з національної безпеки та збереження відкритості уряду", йдеться у графіку Білого дому, опублікованому в неділю.

За словами помічника одного з лідерів Конгресу, у заході також візьмуть участь лідер більшості у Сенаті Чак Шумер, лідер меншості у Сенаті Мітч Макконнелл та лідер меншості у Палаті представників Хакім Джефріс.

"Ми маємо вивести ці гроші за двері", — заявив ще раніше в ефірі Fox News радник Байдена з національної безпеки Джейк Салліван.

Він також зазначив, що у Білому домі вважають, що допомога, схвалена двопартійним голосуванням у Сенаті, може бути також підтримана у Палаті представників, якщо Джонсон поставить її на голосування.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сполучені Штати Америки запровадили масштабний пакет санкцій проти Російської Федерації за повномасштабну війну в Україні та смерть російського опозиціонера Олексія Навального. При цьому ухвалити новий пакет про підтримку України США не можуть уже близько п'яти місяців. Які перспективи у цьому ракурсі? Чому лідер із захисту демократії постає зараз у такому непривабливому світлі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – стало відомо, доки Палата представників США не проголосує за допомогу Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини