Головна Новини Світ США YouTube не розблокував канал Трампа: названі причини
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube не розблокував канал Трампа: названі причини

Дональда Трампа заблокували практично у всіх соцмережах, в яких він був активний

27 січня 2021, 15:38
Поділіться публікацією:

Найбільший у світі відеохостинг YouTube  не зняв у визначений термін блокування з каналу колишнього президента США Дональда Трампа. Як з'ясувалося, на це були певні причини. Про це повідомляє видання Politico.

YouTube не розблокував канал Трампа: названі причини

Канал Трампа на YouTube заблокований на невизначений термін - фото: з відкритих джерел

Так, за інформацією джерела, YouTube продовжив обмеження для каналу Трампа, оскільки у компанії є побоювання, що експрезидент буде закликати людей до насильства. Представник YouTube Айві Чой зазначає, що команда YouTube постійно стежить за ситуацією.

Нагадаємо, що 12 січня на канал е Дональда Трампа на YouTube був видалений новий завантажений відеоролик. Причиною тому послужили порушення правил платформи. Це було перше попередження, тому канал не видалили, а лише заблокували на деякий час.

Як виявилося, канал Трампа був заблокований ще раз. Тільки тепер на невизначений термін. Крім блокування, адміністрація відеохостингу позбавила адвоката Дональда Трампа Руді Джуліані можливості монетизувати ролики на каналі. Це пов'язано з неодноразовими порушеннями з боку Джуліані політики відеохостингу. За словами Айві Чой, адвокат поширював інформацію про фальсифікацію результатів голосування на виборах минулого року.

Отже, на сьогодні у Трампа не залишилося свого облікового запису в Twitter, оскільки його видалили назавжди. У соцмережі Facebook його заблокували на невизначений термін. Тепер і відеохостинг YouTube поповнив цей список, обмеживши йому доступ до свого каналу.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Трамп заснував "Офіс колишнього президента" у Флориді, а також про те, що став відомий розмір президентської пенсії Трампа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини