Головна Новини Світ США Загородній: Якщо Карлсон не зрозумів, що Путні верзе, то простіша аудиторія теж не зможе
commentss НОВИНИ Всі новини

Загородній: Якщо Карлсон не зрозумів, що Путні верзе, то простіша аудиторія теж не зможе

Інтерв’ю російського диктатора Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону було вдалим для України, про це у Фейсбуці написав політолог Тарас Загородній. За його словами, широкому загалу нецікаво слухати екскурси в історію

9 лютого 2024, 14:30
Поділіться публікацією:

Такер Карлсон, очевидно, нічого не розумів із того, про що "верзе" Володимир Путін, принаймні про це свідчив його вираз обличчя під час інтерв’ю, відзначає Тарас Загородній.

Загородній: Якщо Карлсон не зрозумів, що Путні верзе, то простіша аудиторія теж не зможе

Такеру Карлсону було важко зрозуміти Путіна

"Якщо Такер, судячи з його виразу обличчя, не в біса не розумів, про що той верзе, то більш простіша аудиторія тим більш. Екскурси в путінські інтерпретації європейської історії за останні тисячу років їм наврядчи цікаві",
— підкреслив політолог.

За його словами, на простішу аудиторію спрацювали б погрози ядерною зброю у разі продовження підтримки України.

Загородній додає, що після цього інтерв’ю є гарний привід вимагати виступів з нашого боку на FOX news або інших майданчиках.

"Тільки під іншим градусом. Нагадувати американцям, що Україна веде війну за незалежність як США проти Британської Імперії як колишня колонія. Цей дискурс більш продуктивний і для демократів. У них ця фішка теж у фаворі. Крайні ліві демократи теж не люблять колоніальне минуле. Тільки вже своєї країни",
— підкреслив Загородній.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що Такер Карлсон визнав, що Путін непослідовно викладає свою думку і не вміє пояснювати. Журналіст додав, що йому знадобиться рік на те, щоб зрозуміти "що то було".

Портал "Коментарі" повідомляв, що інтерв'ю президента Росії Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону демонструє зв'язокКремля з Республіканською партією Дональда Трампа. Цей матеріал мав стати великою перемогою для Карлсона та Путіна.

Також "Коментарі" розповідали, що суцільним жахом назвавінтерв’ю російського диктатора Такеру політолог Віктор Таран. За його словами, тези Путіна не мають нічого спільного ні з історією, ні з реальністю. Експерт підкреслив, що те саме Путін говорив у лютому 2022 перед початком повномасштабного вторгнення. Політолог додав, що інтерв’ю диктатора свідчить про те, що Росія має намір цілковито знищити Україну, і Україна повинна готуватися до протистояння.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини